De ce un OTG USB Personalizat ?

De ce un OTG USB Personalizat ? Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, hai sa vedem ce este un OTG USB. Nu mai trebuie sa demonstram utilizatea unui stick USB. Pacat ca o memorie USB nu poate fi folosita la un telefon. Ei bine, daca aveti un telefon cu Android si cunoasteti ce-i OTG USB, puteti folosi o memorie stick la un telefon.

OTG USB este o specificatie standardizata pentru conexiunile USB, care permite sa citeasca date de la o conexiune USB , fara existenta unui PC. Un device OTG USB devine un „USB Host”, care este o calitatea pe care nu fiecare gadget o are.

Unitatile flash OTG USB sunt memorii stick cu doua capete. Un capat poate sa fie un conector standard de tip A iar celalat capat, un coector micro-B sau conector USB tip C. Aceste capete, le permite stick-urile USB de tip OTG sa se conecteze la smartphone-uri, tablete, permitand altor dispozitive USB sa se conecteze la acestea.

stick- otg-usb-personalizat

otg-usb-personalizat

Aceste beneficiu permite o multime de utilizari. Hai sa vedem cateva dintre acestea:

Stocare externa

La fel ca si in cazul memoriei USB, stick-ul OTG USB functioneaza ca un dispozitiv extern de stocare.Se ofera o capacitate crescuta de inmagazinare date pe un micut dipozitiv portabil.

Atasarea de periferice

Daca doresti sa folosesti tableta ca si un laptop, acum poti conecta o tastatura sau un mouse prin intermediul unui stick OTG USB

Tiparire

La fel ca si in cazul tastaturii, poti conecta si o imprimanta ca sa poti tipari.

Controlor video jocuri

Controlerele video pot sa fie conectate la smartphone-uri sau tablete, tranformandu-le in console de jocuri portabile.

Camera foto digitala

O utilizare populara este conectarea unei camere digitale si de-a o comanda in timp reala, controland focalizarea sau viteza obturatorului.

Dupa enumerarea acestor cateva beneficii ale unui stick USB OTG, nu putem sa nu realizam cresterea timpilor de expunere publicitare in cazul unui OTG USB personalizat. Oferim clientiilor nostri doua modele de stick-uri OTG personalizate de la 2Gb la 64GB, cu livrare in 4-7 zile lucratoare, la preturi obisnuite de stick-uri USB personalizate.