Noi Obiecte Promotionale Corporate de la PromotionalUSB

Noi Obiecte Promotionale Corporate sau noi metode de promovare corporate care te ajuta mereu la construirea unor de relatii de afaceri durabile.

Construirea unor relatii de afaceri pe termen lung este cheia succesului. Din acest motiv, obiectele promotionale corporate sunt atat de des folosite. Creearea unei relatii personale cu clientii, este metoda dovedita de stabilizare a vanzarilor. Acum, cand tehnologia dinamizeaza asa de puternic viata economica, este firesc, sa derulezi afaceri cu persoane pe care nu l-ai vazut si uneori chiar persoane cu care nici macar nu ai vorbit la telefon.

In lumea moderna a afacerilor, modalitatile vechi, traditionale de construire a relatiilor nu se mai regasesc. Acum, unul din scopurile obiectelor promotionale este de a reduce aceasta abordare impersonala a relatiilor de afaceri. Realitatea tangibila a unui produs promotional nu poate sa fie negata. Modul in care un cadou corporate poate sa afecteze destinatarul, depinde in mare masura de cat de inspiratat a fost alegerea lui.

Apar noi obiecte promotionale inedite, legate de tehnologie. De curand, avem si noi in oferta cateva dintre aceste noi obiecte promotionale. Hai sa vedem care sunt:

1  Cabluri  USB personalizate

Obiecte Promotionale Corporate

Obiecte Promotionale Corporate

Este un accesoriu accesibil si util pe care clientii tai il vor utiliza in fiecare zi pentru a incarca sau a transfera date pe dispozitivele lor. Dispune de o zona mare pentru personalizare, un conector USB standard la un capat si un conector USB -C, lightning sau micro USB la celalalt capat. Sigur ca poate sa fie folosit si ca un port chei si sa fie personalizat printr-un logo policrom.

2 Incarcator

incarcator

incarcator

Incarcatorul Inductiv ofera un mod unic si nou de a incarca tablete si smarthphone-uri. Nu este nevoie de cabluri. Se plaseaza doar tableta sau telefonul pe suprafata incarcatorului inductiv. Incarcatorul are o suprafata mare de personalizare pentru logo-ul sau mesajul tau publicitar. Ai oferit clientilor tai asemenea obiecte promotionale ?