Power Bank Personalizat


3 Motive De Ce sa Alegi Power Bank Personalizat ?

Suntem bucurosi sa anuntam ca din octombrie 2016 oferim obiecte promotionale de tip power bank personalizat. Am importat stick-uri personalizate din 2006 si speram sa oferim la fel de multe power bank-uri ( baterii externe ) personalizate.

Popularitatea si utilitatea power bank-urilor a crescut mult in ultimi ani si acest aspect nu mai surprinde pe nimeni acum. Telefonul nu mai este de mult doar un telefon. A ajuns sa fie un gadget multifunctional, consumator de energie, care este indispensabil. Daca bateria telefonului se descarca si nu avem cum s-o incarcam, atunci, cu toti avem o mare problema.

Studiile arata ca aproape 30 % dintre posesorii de telefoane mobile considera ca nu pot sa traiasca fara mobil. Majoritatea folosesc regulat telefonul pentru apeluri, sms-uri, alerte. Unii verifica telefoanele chiar daca nu au fost sunati.

Telefoanele, tabletele sau alte gadget-uri trebuie sa fie incarcate pentru a putea sa fie folosite. Asadar, nu mai incape niciun dubiu ca power bank-ul este extrem de folositor iar un power bank personalizat este un obiect promotional ingenios.

power-bank-personalizat sau baterie externa personalizata

Power-Bank-Personalizat

Iata cele 3 motive de ce merita sa alegi power bank-uri personalizate

1.Power Bank-ul are putere serioasa

Power bak-urile sunt mici, subtiri si netede si pot sa incarce, fara probleme, un telefon sau o tableta. Capacitatea de incarcare este cu atat mai mare, cu cat creste mAH. De exemplu, un telefon de 1500 mAH, poate sa fie incarcat complet de un power bank de 1500 mAH. Daca avem un power bank de 5600 de mAH, acesta poate incarca 2,3 telefoane sau o tableta iPad intr-un procent de aproximativ 40 %.

Important este ca power bank-urile personalizate pot sa ofere clientilor tai ceva crucial, puterea de care are nevoie gadget-ul lor. O baterie externa ( power bank ) personalizata ofera clientului, oricand si oriunde, alimentarea de care are nevoie telefonul sau, fara sa-si mai caute disperat o priza de incarcare. Sa nu uitam gradul mare de expunere publicitara a logo-ului imprimat pe power bank.

2.Power bank-urile nu sunt doar pentru telefoane

Power bank-urile pot sa alimenteze nu doar orice tip de telefon cu Android, IOS, Windows ci si tablete, GPS-uri sau alte gadget-uri. Ele sunt echipate cu conectori USB sau micro-USB.

3.Power bank-urile sunt 100 % personalizabile

Un power bank promotional, de orice culoare,  poate sa fie personalizat cu logo-ul companiei sau cu un mesajul publicitar. De fiecare data, cand un client va folosi un power bank promotional, se va castiga o insemnata expunere publicitara zilnica.

Avem cu livrare rapida 12 modele de power bank promotional, cu diverse capacitatii. Va prezentam cateva modele:

Power bank promotional

power bank promotional 2600 mAH

power-bank-personalizat-3000mah

power-bank-personalizat-3000mah

power-bank-promotional-4400mah

power-bank-promotional-4400mah

baterii-externe-personalizate-5200mah

baterii-externe-personalizate-5200mah

Ei bine, ce capacitate sa alegem ? Daca dorim sa oferim o cantitate mare de power bank-uri, este suficienta o capacitate de 2000 mAH, chiar daca sunt modele de telefoane care nu pot sa fie complet incarcate. Daca numarul de power bank-uri este mic, este bine sa oferim capacitati mari, de exemplu de 5200 de mAH. Este o capacitate care poate sa incarce 2 telefoane. In tabelul de mai jos, apar orientativ, cateva valori pentru cateva telefoane. Este util pentru alegerea de power bank-uri personalizate.

tabele-telefoane-mAH

tabele-telefoane