Stick Personalizat Dual

Stick Personalizat Dual ?  Da, incepand din aceasta luna vom putea oferi si memory stick personalizat dual.

Dar ce sunt de fapt stick-urile personalizate dual ? Sunt stick-uri USB care dispun de doi conectori USB .Un capat al memoriei flash include conectorul USB standard.Acesta se poate utiliza pe laptopuri si pe PC-uri. Celalat capat este alegerea unui conector nicro-USB sau USB-C.Acesta este potrivit pentru dispozitive portabile, cum ar fi smartphone-uri, tablete si camere digitale. Putem imprima logo-ul companiei sau un mesaj personalizat pe ambele parti a memorie USB. Exista chiar si posibilitatea personalizarii prin policromie.

stick personalizat dual

stick personalizat dual

Dar ce este un USB-C ?  Dar inainte sa reamintim ca standardul USB este un protocol. Acesta  specifica modul in care sunt gestionate transferul de date si alimentarea cu energie. Conectorul USB, pe de alta parte, este forma fizica a portului din dispozitiv si a cablurilor care se conecteaza la acesta. Noul USB tip C elimina necesitatea unor variante de conectare si ofera o forma universala de incarcare si transfer de date pentru toate dispozitivele tale.

Conectorul USB de tip C vizeaza simplificarea modului in care gestionam transferul de date, incarcarea si chiar streamingul video intre dispozitivele noastre. Din pacate nu toti producatorii au adoptat standardul si conectorul. Dar viitorul pare sa fie a USB-ului de tip C.

Mai jos avem o prezentare reusita a beneficilor unui stick USB dual:

 

Daca esti in cautarea unui obiect promotional cool, ieftin si util, trebuie sa te gandesti la un stick USB personalizatdual. Suntem convinsi ca acest model de memory stick va incanta publicul tau tinta. Logo-ul firmei, mesajul publicitar sau adresa website-ul atu poate fi imprimat pe ambele parti ale stick-ului USB. Este bine de specificat ca se o memorie flash de mare viteza. In plus, se ofera posibilitatea ambalarii in cutii magentice din plastic care pot, de asemenea, sa fie personalizate. Ce parere ai de stick-ul personalizat dual ?