Coş  

Nici un produs

0 lei Livrare
0 lei Total

Prețurile nu conțin TVA.

Vezi cosul Continua

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

 

Societatea noastra  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a site-ului fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

 Cum comand ?

Prin apasarea butonului  "Adauga in cos"  produsele alese ajung in cos. Se trece apoi la completarea datelor necesare expedierii produselor. Se specifica culoarea dorita precum si tipul de personalizare preferat.


Se transmite la adresa de email office(at)promotionalusb.com.ro un fisier jpg de mare rezolutie pentru a realiza simularea cu logo.Se pot solicita oricate simularii fara obligativitatea comenzii. Simularea cu logo a USB-ului se transmite pentru aprobare in 3 ore.


Dupa aprobarea simularii, se semneaza contractul si se efectueaza plata avansului prin transfer bancar.

Se transmit notificari periodice prin e-mail privind stadiul productiei si urmarirea transportului international.


Livrarea USB-urilor personalizate este gratuita si se efectueaza in 4 - 7 zile lucratoare.

Comenzile se pot efectua si telefonic sau prin e-mail.