Comanda Memory Stick-uri Personalizate

3 Lucruri pe care Trebuie sa le Stii Inainte de a Comanda Memory Stick-uri Personalizate

1. Cele mai bune memorii USB sunt cele de gradul A de la producatori ca Samsung, Intel, Hynix, Toshiba sau Micron. Stick-urile USB de grad B, inferioare celor de grad A, sunt cele care nu indeplinesc standarde de viteza, performanta si durabilitate. Sunt folosite pentru a scadea costurile obiectelor promotionale. Am importat intotdeauna brand memory de gradul A. Nu credem ca cele de grad B sunt solutii pentru o promovare eficienta

Pentru a-ti atinge obiectivele insa este importanta eficienta si calitatea obiectelor promotionale. Studiile de piata au aratat ca regula generala ca obiectele promotionale de o mai mare valoare genereaza mai multe vanzari decat cele de o valoare mai mica.

2. Capacitatea reala de stocare. Din pacate exista oferte de stick-uri USB cu preturi mici care nu au capacitatea care pretind ca o au. Se schimba firmware-ul stick-ului sau se lucreaza in FAT ( File Allocation Table- sistem de fisiere legat de organizarea datelor ) pentru a se afisa o capacitate eronata. La o simpla verificare se afiseaza o capacitate de 16 Gb. In realitate capacitate poate fi de doar 512 de MB. Adevarata capacitate este aflata la o copiere de fisiere de mari dimensiuni sau printr-un software de testare de tipul H2testw.

3. Designul si calitatea carcasei. Imaginile cu diverse modele de stick-uri USB pot sa arate foarte bine in poze dar in realiate modele nu sunt foarte atractive. Calitatea materialului din care este confectionata carcasa este slaba.

Recomandam sa ceri o mostra pentru o apreciere reala a modelului ales. Clientul tau se va atasa de un stick USB atractiv. Asa vei putea transmite mesajului tau promotional si cu siguranta clientul tau nu te va uita. Nu lasa clientii tai sa uite de tine. Este datoria ta sa-i faci sa-si aduca aminte de tine.

Articole USB Articole USB

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !