Memory Sticks Personalizate, Obiecte Promotionale Eficiente

De ce Memory Stick-urile Personalizate sunt Obiecte Promotionale Eficiente care pot sa-ti Mareasca Vanzarile ?

In timp ce citesti fiecare cuvant al acestui articol, vei descoperi de ce memory stick-urile personalizate sunt obiecte promotionale eficiente.

Sunt sigur ca stii ca publicitatea este in schimbare, ca traditionalele forme de publicitate pierd teren in fata noilor tehnologii media.

Un studiu recent efectuat arata ca 28% dintre directorii de marketing chestionati cred ca publicitatea prin obiecte promotionale este mai eficienta decat publicitatea clasica. 40% au afirmat ca afacerea lor a crescut in ultimi ani dupa ce au folosit obiecte publicitare iar 80% considera ca obiectele promotionale joaca un rol unic in marketingul mix.

In 2006, Toyota si-a promovat noul model SUV Lexus RX350 in Statele Unite, fara o brosura distribuita prin posta. In schimb, au fost distribuite 21.000 de memory sticks personalizate, dispozitive digitale mai mici decat o bricheta. Chiar daca o parte dintre destinatari au fost derutati la inceput, ei au inteles imediat mesajul dupa ce au scos capacul de plastic al micutului stick USB personalizat.

Punand dispozitivul la portul USB al calculatorului, ei au avut acces la poze, clipuri video, prezentari interactive. Astfel, o mare cantitate de informatie care nu putea fi livrata fara ajutorul memory stick-ului, a ajuns la potentiali clienti. Exista un alt obiect promotional mai eficient care sa transmita mai multa informatie decat stick-ul USB ? Mai multa informatie, mai multa publicitate poate sa duca la mai multe vanzari. Nu-i asa ?

Popularitatea memory stick-urilor creste din ce in ce mai mult.Chiar daca reprezinti o companie mica sau una mare, memory stick-urile sunt cea mai buna solutie pentru promovarea organizatiei tale.

Conform cu Web Feet-Research vanzarile de memory sticks au crescut in 2008 la 340 de milioane de buc. fata de 150 de milioane in 2006. Conform unor date obtinute de la unii producatori, 70% din productia lor de memory sticks sunt folosite ca obiecte promotionale.

Memory stick-urile au o abilitate unica, de-a construi o relatie speciala cu clientul tau. Odata produsul acceptat, ai deja o relatie care va continua atata timp cat memory stick-ul va fi folosit si apreciat de clientul tau. Nu pierde relatia cu importantii tai clienti.

Articole USB Articole USB Articole USB

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !