De ce un Stick de Memorie Personalizat este Cadoul Perfect Acum ?

Un stick de memorie personalizat este cadoul perfect acum când numărul de cazuri de covid-19 continuă să crească. Mulți oameni lucrează acum acasă. Pandemia a schimbat modul de funcționare a locurilor de muncă, echipe întregi au devenit angajații de la distanță. Unele companii chiar au declarat că vor susține munca de acasă și după pandemie.

Aceste schimbări au dus și la utilizarea unor instrumente indispensabile muncii de acasă. Drept urmare, au crescut vânzările de laptopuri și de alte diferite device-uri utile în munca de acasă. Un instrument popular este și memory stick-ul USB. Iată doar câteva motive pentru care un stick de memorie personalizat este așa de popular.

Există o mulțime de evenimente, conferințe care au fost afectate de pandemie și care au fost anulate. Pentru a nu dezamăgi, multe companii au ales să trimită pachete de materiale promoționale. Dar înainte de a trimite pachetele trebuie să decizi ce produse promoționale să alegi. Pe timp de pandemie, ce obiect promoțional mai util decât un stick personalizat poți să gasești ?

Un stick de memorie personalizat este cea mai ieftină soluție de stocare date

Memory stick-urile personalizate sunt printre cele mai populare produse personalizate. Jumătate dintre consumatori dețin cel puțin un stick USB personalizat.

Stick de Memorie Personalizat
Stick de Memorie Personalizat

Acum că mulți oameni lucrează la calculatoarele de acasă, de multe ori, din rațiuni de securitate, au nevoie să stocheze documente și pe memorii USB.

Stick-urile USB personalizate nu sunt doar utile dar sunt și cadouri corporate eficiente. Conform unui studiu ASI 2019 Global Ad Impressions Study, USB-urile personalizate sunt printre cele mai populare obiete promotionale în Marea Britanie, Canada, Franța și Germania.

Studiul a arătat de asemenea că memory flash-urile personalizate sunt păstrate, în medie, 13 luni. Dar 43 % dintre consumatori le păstrează mai mult de 2 ani. Numărul mediu de expuneri publicitare este de 700 cu un cost extrem de mic, la un preț mediu de 5 Euro pentru un stick de memorie.

Cadouri Corporate pe Rețele Sociale ?

Cadouri Corporate pe Rețele Sociale ? Ce legătură puternică există între aceste două teme majore ! Cui nu-i place sa primeasca un cadou ? Toată lumea apreciază un cadou, în special dacă este bine ales, util și atrăgător.

Retele sociale reprezintă un domeniu special pentru marketingul digital. Multe companii au început să folosească rețelele sociale pentru a oferi cadouri corporate.

Sigur, cheia pentru a profita la maxim, este de a putea alege strategii care cu investiții minime să ofere rentabilitate ridicată. Marile corporații au realizat că utilizarea rețelelor sociale duce la o creștere a rentabilității obiectelor promoționale oferite.

Dacă produsele promoționale sunt alese corect, acestea pot să genereze, prin intermediul rețelelor sociale, o creștere explozivă a vănzărilor. Articolele promoționale oferă o situație câștig – câștig, cu o campanie mulțumită și un consumator bucuros.

Cum oferim cadouri corporate pe rețele sociale

E foarte important ca o campanie de promovare să fie planificată eficient. Acum câțiva ani, o campanie producătoare de costume de baie a pierdut controlul unei campanie de promovare de pe Instagram. Se oferea un costum de baie de vreo 70 de euro, tuturor celor care re-postau o poza cu o fată într-un costum de baie a companiei. Numărul de re-postări a surprins compania care a fost nevoită să oprească promoția.

Cadouri Corporate pe Rețele Sociale
Cadouri Corporate pe Rețele Sociale

Un aspect important este alegerea rețelei de socializare. Pentru prezentări vizuale puternice, cea mai bună alegere este Instagram. Facebook sau Twitter pot să constituie alternative minunate.

După alegerea rețelei sociale, trebuie să decidem cum oferim cadoul. O primă variantă poate să fie partajarea unei postări. O altă variantă poate să fie follow and like. Practic, oameni urmăresc pagina și oferă un like.

Un alt aspect important este durata promoției. Dacă este prea scurtă, este posibil să nu se poată genera un interes pentru promoție. Dacă promoția este prea lungă, oameni își pot pierde interesul. De obicei, se aleg intervale între 1 – 2 săptămâni și 1 lună. Se optează pentru o lună în cazul cadourilor scumpe și 1-2 săptamâni pentru produsele promoționale mai ieftine.