Cum Funcționează Căștile Wireless ?

Nu toate căștile wireless folosesc Bluetooth. Sigur Bluetooth este principalul standard utilizat pentru conectarea căștilor dar termenul nu surprinde si progresul acestui standard. Bluetooth progresează în fiecare zi, așa că este bine să știi care sunt cele mai bune opțiuni înainte de a cumpăra căști, mai ales dacă sunt căști wireless personalizate.

Căștile wireless includ orice căști care funcționează fără un cablu care se conectează la dispozitiv. Beneficile acestor sunt multiple. Poți, de exemplu, să te conectezi cu dispozitive fara mufe pentru căști sau să le transporți mai ușor.

căștile wireless
Cîștile wireless

Căștile care folosesc Bluetooth, se conectează cu ajutorul unui cip incorporat printr-un semnal radio, universal acceptat de orice dispozitiv compatibil Bluetooth. Căștile care nu folosesc Bluetooth, se conectează fie prin infraroșu, fie prin semnale radio cu ajotorului unui adaptor în loc de cip.

Cum primesc căștile wireless semnalul audio ?

Căștile wireless funcționează folosind un transmițător care utilizează semnale infraroșu sau radio pentru a se conecta. Se folosesc receptoare încorporate pentru a citi o undă cu o singură frecvență, trimisă la sursa audio asocoiată.

Semnaul audio, numit semnal modulator este codificat în undă purtătoare de către transmițător și transportat prin aer către receptor. Aceste unde purtătoare pot în frecvențe radio sau infraroșu, de obicei în intervalul 20-20000 Hz. Căștile wireless au un receptor care citește unda purtătoare și decodifică semnaulu de modulare atunci cănd este asociat cu dispozitivul de conectare.

Dacă semnalul este digital, receptorul îl transformă în analogic. Semnalul analogic este amplificat și transmis la căști. Driverele pentru căști, care acționează ca traductoare, convertesc semanalul audio, o formă de energie electromecanică, în sunet.

Căștile wireless cu infraroșu funcționează ca o telecomandă de televizor. Infraroșu, limitat de o distanță de aproximativ 8 m, este mai rar folosit chiar dacă are o calitate mai bună decât undele radio.

Undele radio sunt mai stabile și mai puternice decât infraroșu. Sunt unde electromagnetice cu o frecvență de 30 – 30 GHz.

Achiziția unor căști wireless nu este chiar simplă. În funcție de tipul de tehnologie, de baterie, prețurile variază mult. Anularea zgomotului este o caracteristică suplimentară care duce la o creștere a prețului. Durata de viață a bateriei variază între 3 și 8 ore iar modelele cu Bluetooth 5.0 au o acoperire a semnalului mai bună.

Obiecte Promoționale 2022

Este greu să realizezi un top de obiecte promoționale 2022. Explozia social media din ultimii ani, au influențat tendințele de pe piața obiectelor promoționale. Au fost multe produse promoționale care au fost la modă și care au ieșit rapid din topul preferințelor.

Am să mă inspir din nou de pe piața americana, de la Advertising Specialty Institute. Studiile Institutului American oferă date cheie despre obiecte promoționale, informații legate de compartamentului și percepția consumatorului.

O descoperire surprinzătoare este că aproape un sfert dintre consumatori au primit în 2021 un produs promoțional.

Alegerea obiectelor promoționale care să-ți promoveze afacerea poate să fie dificilă. O posibilă modalitate prin care să elimini stresul de a selecta articolele promoționale perfecte pentru businessul tău este să afli ce produse păstrează și folosesc în mod repetat consumatorii.

Ce Obiecte Promoționale 2022 să alegi ?

Este necesar să ne amintim că clienții pot să fie diferiți. în funcție de industrie, de afacere. Este important și publicul target. Nu orice produs promoțional este eficient. Asigură-te că selectezi obiectele promoționale care sunt utile, au o expunere mare publicitară și se aliniază cel mai mult cu valorile brandului tău.

Conform unui recent studiu Advertising Speciality Institute, prezentăm câteva dintre cele mai populare produse promoționale oferite gratuit de companii.

Produsele promoționale ecologice au o tendință de creștere constantă în ultimii ani. Peste 45 % dintre consumatori au o opinie mai favorabile pentru firmele care oferă obiecte promoționale ecologice. Este o investiție inteligentă pentru companii care doresc să-ți îmbunătățească imaginea.

Obiecte promoționale 2022
Obiecte promoționale 2022

Surprinzător, datele studiului arată că 56 % dintre clienți ar alege o memorie USB în locul unui power bank. Nu este doar o tendință legată doar de generațilie mai în vârstă. Sondajul arată că cel puțin jumătate dintre generatia Z și generația Y ar alege ân contiuare un stick USB de memorie. O concluzie ar fi că nu tot ce este cool și nou este și eficient atunci cănd vorbim de produse promoționale tech. Există articole promoționale care sunt mereu solicitate și este bine să nu uităm acest aspect. Stickurile de memorie sunt produse utile, practice și oamenii le păstrează.