7 Idei Practice pentru USB-uri Personalizate

Sigur ca stim ce putem sa facem cu cateva USB-uri personalizate. Flash-urile USB sunt binecunoscute, extrem de utile si eficiente cand vorbim de copiere de date pe calculator. La PromotionalUSB mereu cautam noi idei de aplicatii pentru aceste micute obiecte promotionale pentru a le transmite clientilor nostri. Iata 7 noi idei practice pentru USB-uri personalizate, pe care poate nu le stiai.

1  Conectarea la o retea wireless

Deocamdata aceasta caracteristica este valabila doar pentru sistemele de operare Windows. Este posibil sa salvezi numele unei retele wireless, parola si alte informatii pe un stick USB. Aceasta posibilitate va permite conectarea rapida la reteaua wireless pe alte dispozitive, fara a utiliza in mod repetat parola, doar cu ajutorul memorie USB.

2. Imbunatatirea memoriei RAM

ReadyBoost este un serviciu special de disk caching prezent in sistemele de operare Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10. care utilizeaza memorii USB. Practic se permite memoriei flash sa fie folosita ca o memorie suplimentara. Da nu toate stick-urile USB permit Windows ReadyBoost. Un aspect important , care ne diferentiaza, este ca PromotionalUSB furnizeaza USB-uri personalizate care suporta Windows ReadyBoost.

usb-uri personalizate

usb-uri personalizate

3. Blocarea si deblocarea calculatorului.

Poti folosi diverse aplicatii gratuite care iti va transforma memoria flash intr-o utila unitate de control acces pentru calculator. Practic, memory stick-ul poate fi conectat sau deconectat pentru a bloca sau debloca calculatorul sau laptopul.

4. Stocarea jocurilor de clculator

Puteti instala jocuri direct pe stick-ul USB pentru a economisi spatiu pe calculator. Este posibil, totusi, sa folositi si DVD-ul jocului, in functie de tipul jocului.

5. Software portabil

Exista o multime de aplicatii care ruleaza direct pe memoria flash fara sa fim nevoiti sa le instalam pe calculator sau laptop. Puteti folosi o multime de aplicatii gratuite gen antivirus, utilitare sau jocuri.

6. Ruleaza sistem de operare

Poti sa rulezi de pe un simplu stick USB propiul tau sistem preferat, Linux sau Windows. Exista o multime de ghiduri pe Internet despre poti sa bootezi sistemul tau de operare direct de pe memoria USB.

7. MP3 player

Sigur ca poti folosi memoria flash ca un mp3 player. Trebuie doar sa copiezi fisierele de muzica pe memoria USB, sa comectezi memoria flash la calculator si sa directionezi Windows media player  catre memory stick pentru a creea lista ta preferata de piese muzicale.

Lasă un răspuns