Baterii Externe Personalizate

Baterii externe personalizate, o idee excelenta de obiecte promotionale ingenioase, care poate sa garanteze succesul noii tale campanii de promovare. Intr-o lume dinamica, accesul la o sursa de energie sigura poate face diferenta. Incarcarea rapida a telefoanelor mobile este esentiala pentru mentinerea legaturii cu angajatii si clientii tai. Acesta este motivul pentru care bateria externa sau power bank-ul personalizat, a devenit in ultimul timp, unul dintre obiectele promotionale cele mai populare.

Daca esti in cautarea unor nou produs promotional care sa impresioneze atunci trebuie sa te gandesti la o baterie externa. Un power bank promotional este produsul perfect. Este extrem de util. Toate lumea are acum un telefon mobil pe care-l il foloseste, poate, de mai multe ori pe zi. Cu siguranta, ca orice posesor de telofon mobil va aprecia o baterie externa. Oricine, intr-o zi, poate sa ajunga cu telefonul descarcat intr-una dintre cele mai importante convorbiri telefonice.

Agentii de vanzari calatoresc foarte mult si folosesc mereu smartphone-urile. Isi verifica stocurile, trimit email-uri sau sms-uri, vorbesc cu clientii. Un power bank le garanteaza o sursa de energie sigura pentru telefonul lor inteligent.

Baterii externe personalizate cu o mare capacitate de incarcare

Telefoanele devin tot mai mari si consuma tot mai multa energie. Power bank-urile devin tot mai mici si mai puternice. Ideal este sa oferim baterii externe mici, cu o mare capacitate de incarcare si o suprafata suficienta pentru logo sau mesajul tau publicitar.

Power Bank-uri Externe Personalizate
Baterii externe personalizate

Durata de viata a unei baterii externe depinde de mai multi factori. Un prim factor ar fi legat de numarul de incarcari zilnice a mobilului. Cu cat vei folosi mai des bateria externa, cu atat mai repede va scade durata de viata a ei. Un alt doilea factor, este calitatea. Este bine sa verificati perioada de garantie a power bank-urilor pe care doriti sa le achizitionati. Ultimul factor este legat de mdeiul in care se depoziteaza. Acesta trebuie sa fie unul rece si uscat. Tu ai oferit baterii externe personalizate clientilor tai ?