Boxe personalizate


Boxe personalizate cu bluetooth, noi obiecte promotionale oferite de PromotionalUSB care capteaza atentia prin utilitate si armonie.

Daca doresti o modalitate usoara si rapida pentru a reda muzica intr-o calatorie sau doar in jurul casei, atunci nimic nu intrece confortul unei boxe personalizate bluetooth. Trebuie doar sa incarci boxa, sa o conectezi  apoi la telefon si sa redai apoi intreaga ta colectie de muzica.

La inceput, calitatea sunetului era slaba. Imbunatatirea tehnologie bluetooth a dus la crestera calitatii sunetului. Calitatea crescuta a bateriilor a crescut considerabil timpul de functionare a boxelor bluetooth. Se poate utiliza o boxa bluetooth cateva zile fara sa fie nevoie sa incarci boxa.

Dar nu toate boxele sunt la fel. Unele sunt cauciucate, altele sunt elegante iar altele mai rezistente.

difuzoare personalizate

boxe personalizate

Pentru a evalua fiecare boxa sau difuzor wireless, ascultati o gama larga de muzica si testati durabilitatea boxei si a bateriilor. De asemenea, analizati calitatea designului si usurinta de utilizare si configurare. Important este si daca o boxa portabila accepta mesaje de voce Siri sau Google Noow. Trebuie sa va asigurati ca boxa este compatibila cu dispozitivul dvs. ( telefon, tableta, laptop).

Ar fi bine ca boxele sa fie robuste, rezistente la praf si apa.

Ofera clientilor si angajatilor tai o boxa personalizata. La PromotionalUSB oferim boxe personalizate care sa transmita clar mesajul tau publicitar.Fiecare boxa personalizata este livrata cu un cablu de incarcare, manual de utilizare si o cutie alba.

Pune logo-ul pe unul dintre obiectele promotionale cele mai dorite de tanara generatie. Daca clientul tau tinta este un tanar pasionat de muzica, atunci este timpul sa te gandesti sa-i oferi o boxa personalizata. Cu siguranta, acesta nu va uita de compania ta.

Daca sunteti in cautarea unui mod de amplificare a campanie de marketing, luati in considerare modele de boxe personalizate de la PromotionalUSB. Sunt sigur ca va impresiona.Aceste boxe fara fir au o valoare ridicata care va atrage atentia publicului.