Casti Personalizate


Casti Personalizate, noi produse personalizate de la PromotionalUSB

Casti personalizate sunt noi obiecte promotionale oferite de PromotionalUSB. Castile audio au devenit o necesitate pentru majoritatea dintre noi. Aproape in fiecare seara, ca sa nu deranjez, ascult cu placere la casti. Sunt foarte utile si daca esti intr-o calatorie sau la antrenament. Mereu vedem pe strazi, persoane concentrate cu o pereche de casti la urechi.

Castile personalizate pe care le oferim sunt casti bluetooth, care nu au cabluri care sa deranjeze pe cineva. Sunt super si cu siguranta clientii se vor atasa de aceste mici gadget-uri atractive.

casti personalizate

casti personalizate

Aceasta crestere pentru casti, a dus si la o crestere a certificarii castilor care a creat de multe ori confuzie. Sa vedem ce inseamna logo-urile certificarilor de pe ambalajul castilor.

1. Hi-Res Audio

Certificare cunoscuta si sub numele „High Resolution Audio” , reprezinta certifcarea de cel mai inalt nivel, a cunoscutei companii Sony, un etalon al industriei. Aceasta certificare apare de exemplu la modelul Sony MDR-Z7, Philips Fidelio sau Onkyo

2.AAC ( Advanced Audio Coding )

AAC este o codare audio la nivel, dezvoltat de mai multe companii, printre care Sony, AT&T. Se utilizeaza un algoritm nou pentru o decodificare eficienta si o dimensiune redusa a fisierelor.

3. Certificare THX

Certificarea inseamna o performanta deosebita a sunetului, intalnita la seria de filme „Star Wars”. Certificare THX are un set de cerinte stricte atat pentru echipamentele de redare cat si pentru fire de conectare si difuzoare. Intalnita, initial, pentru echipamente de redare, certificarea a aparut si la cateva dinte modele de casti.

4. Apt-X – Bluetooth protocol

Am ajuns si acolo unde doream, la certificarea castilor bluetooth. Apt-X este un algoritm audio digital utilizat initial in domeniul radioului profesional. Odata cu aparitia tehnologiei bluetooth wireless, in special castile, adopta Apt-X datorita tolerantei bune la defectiuni si a calitatii sunetului.

Asadar, cum ar fi sa-ti promovezi compania oferind clientilor tai casti personalizate de la PromotionalUSB ?