De ce Incarcatoare Wireless Personalizate ?

Incarcatoare Wireless Personalizate ? Da, sunt noi obiecte promotionale igenioase cu o expunere publicitare deloc de neglijat. Dar sa vedem mai intai ce sunt incarcatoare wireless.

Incarcatoare wirelss sunt cunoscute si sub denumirea de incarcatoare inductive (Inductive Charges). Sunt aparate care va incarc telefonul fara utilizarea de cabluri. Aceste aparate trebuie sa fie conectate la o sursa de alimentare. Procesul de incarcare, incepe simplu prin plasare telefonului compatibil pe incarcatorul wireless. Se foloseste principiul inductiei elecromagnetice care permite unui camp electomagentic sa genereze curent electric.

Important de mentionat este ca incarcatoarele wireless nu sunt compatibile cu orice telefon inteligent. Trebuie sa ne asiguram ca smartphone-ul are Qi – capacitatea de incarcare fara fir incorporata sau sa ne cumparam o carcasa de tip Qi. In mod normal, incarcarea ar putea avea loc chiar daca telefonul este la o distanta de 45 mm. Incarcarea nu se efectueaza daca carcasa este din metal.

Termenul Qi este legat de un standard de incarcare – Wireless Power Consortium – incarcare de maxim 5 W pe distante intre 5 si 45 de mm. Se preconizeaza o crestere de pana la 15 W.Mai exista doua standarde PMA si Rezence care au fuzionat recent. Interesant este ca noul standard rezultat are in lucru o tehnologie care permite incarcarea simultanta a peste 10 dispozitive.

Incarcatoarele wireless nu sunt periculoase. Campul elecromagnetic generat de incarcatoarele inductive nu este puternic si actioneaza pe distante scurte.

incarcatoare-wireless-personalizate

incarcatoare-wireless-personalizate

Sunt incarcatoarele wireless bune ca obiecte personalizate. Sigur ca da. Imagineaza-ti ca brandul pe care-l promovezi este in mana clientului tau, zilnic, de fiecare data cand isi incarca telefonul. Ai o expunrere publicitara fantastica la un cost extrem de redus. Nu in ultimul rand, ai o suprafata mare pentru logo-ul sau mesajul tau publicitar.

Un alt avantaj publicitar este multimea de stiluri de incarcatoare multifunctionale, de la incarcatore suport telefon la cele sub forma de mousepad. Tu ce stil de incarcator wireless preferi ?