De ce un Stick de Memorie Personalizat este Cadoul Perfect Acum ?

Un stick de memorie personalizat este cadoul perfect acum când numărul de cazuri de covid-19 continuă să crească. Mulți oameni lucrează acum acasă. Pandemia a schimbat modul de funcționare a locurilor de muncă, echipe întregi au devenit angajații de la distanță. Unele companii chiar au declarat că vor susține munca de acasă și după pandemie.

Aceste schimbări au dus și la utilizarea unor instrumente indispensabile muncii de acasă. Drept urmare, au crescut vânzările de laptopuri și de alte diferite device-uri utile în munca de acasă. Un instrument popular este și memory stick-ul USB. Iată doar câteva motive pentru care un stick de memorie personalizat este așa de popular.

Există o mulțime de evenimente, conferințe care au fost afectate de pandemie și care au fost anulate. Pentru a nu dezamăgi, multe companii au ales să trimită pachete de materiale promoționale. Dar înainte de a trimite pachetele trebuie să decizi ce produse promoționale să alegi. Pe timp de pandemie, ce obiect promoțional mai util decât un stick personalizat poți să gasești ?

Un stick de memorie personalizat este cea mai ieftină soluție de stocare date

Memory stick-urile personalizate sunt printre cele mai populare produse personalizate. Jumătate dintre consumatori dețin cel puțin un stick USB personalizat.

Stick de Memorie Personalizat
Stick de Memorie Personalizat

Acum că mulți oameni lucrează la calculatoarele de acasă, de multe ori, din rațiuni de securitate, au nevoie să stocheze documente și pe memorii USB.

Stick-urile USB personalizate nu sunt doar utile dar sunt și cadouri corporate eficiente. Conform unui studiu ASI 2019 Global Ad Impressions Study, USB-urile personalizate sunt printre cele mai populare obiete promotionale în Marea Britanie, Canada, Franța și Germania.

Studiul a arătat de asemenea că memory flash-urile personalizate sunt păstrate, în medie, 13 luni. Dar 43 % dintre consumatori le păstrează mai mult de 2 ani. Numărul mediu de expuneri publicitare este de 700 cu un cost extrem de mic, la un preț mediu de 5 Euro pentru un stick de memorie.

Lasă un răspuns