Stick Personalizat Wireless ?

Vom avea stick personalizat Wireless ?

Se pare ca nu peste mult timp, vom avea si stick personalizat wireless. Este suficient doar sa analizam SanDisk’s Connect Wireless Stick ca sa ne dam seama de asta.

Dar ce este SanDisk’s Connect Wireless Stick ?  Este un stick USB care nu mai are nevoie de un port USB sau adaptor USB OTH pentru a accesa continutul memoriei flash. Ai nevoie doar de Wifi, acum o caracteristica de baza pentru majoritatea gadget-urilor. Asadar cu acest stick USB vei putea sa copiezi fisiere, prin Wifi, la fel ca si prin USB. Stick-ul nu se deterioreaza usor si il poti folosi usor in excursii sau la diverse prezentari.Ai totusi nevoie de USB cand doresti sa reincarci stick-ul USB.

Nu-i asa ca ti-ar place un stick USB personalizat wireless ?  Ai obtine un impact publicitar maxim iar logo-ul tau va fi mult timp admirat.

SanDisk’s Connect Wireless Stick este compatibil si cu dispozitivele cu Android, IOS sau chiar Amazaon Kindle. Sandisk a dezvoltat aplicatii compatibile cu PC-uri sau Mac-uri. Se pot salva automat fotografii si clupuri video iar continutul memoriei flash poate fi parolat.

stick USB wireless Sandisk

stick USB wireless Sandisk

O problema a telefoanelor inteligente este tendinta de-a elimina slotul de card. Connect Wireless Stick este o solutie pentru problema stocarii. Nu mai trebuie sa cheltui bani pentru smartphone-uri cu capacitatii mari. Poti utilza Connect Wireless Stick pentru a accesa continutul media preferat. La fel ca si cardul de memorie, Connect Wireless Stick mareste capacitatea de stocare.Dar, in plus, poti sa imparti acelasi continut cu prieteni sau cu familia.

https://youtu.be/4hs3VqtWWy4

Connect Wireless Stick este disponibil in 16, 32, 64 si 128 Gb. Asa ca fiecare va avea suficient spatiu de stocare. Impresionat este faptul ca acest stick, poate sa redea continut media fara fir, pana la o rezolutie de 720p.

Sandisk Connect Wireless Stick are o baterie ce asigura o functionare pana la 4,5 ore. Asta inseamna ca ai suficienta putere sa vizionezi un film si un scurt documentar. Pentru a reincarca, ai nevoie de aproximativ 2 ore. Un led te anunta de nivelul de incarcare si starea Wifi.

Connect Wireless Stick este capabil de streaming de continut wireless pana la 3 dispozitive in acelasi timp, daca esti in zona de acoperire Wifi. Poti vizualiza continut indiferent daca Connect Wireless Stick este intr-o geanta sau intr-un buzunar de pantaloni. Poti sa asculti muzica in timp ce  familia ta se uita la un film.

Daca pe viitor, doresti un obiect promotional de succes pentru compania ta , un stick USB personalizat de tipul Sandisk Connect Wireless Stick, este alegerea perfecta. Tu ce parere ai ?