Stick USB Card, Noua Carte de Vizită

Există o legătură interesantă între un stick USB card și o carte de vizită. Adevărul este că nu de mult, cărțile de vizită, erau considerate elemente esențiale în crearea relațiilor cu potențiali clienți, creșterea vânzărilor și dezvoltarea afacerilor.

Au astăzi cărțile de vizită aceeași importanță ? Se pare că nu. Se constată că utilizarea cărților de vizită este pe un trend descedent.

Dar cu puțină creativitate și inovație tehnologică, cărțile de vizită pot să constituie în continuare oportunități în crearea de noi relații de afaceri.

Trucul constă în a obține un design peste asteptări. Obiectivul este ca potențialii clienți să fie așa de impresionați de cartea de vizită încât să nu o mai arunce. Existau și mai de mult diverse de trucuri. De exemplu, se foloseau carduri mai grele, se gravau in relief și se foloseau forme si culori speciale.

Carte de vizită sub formă de Stick USB Card

Pe cartea de vizită, pe langă obișnuitele informații legate de nume, telefon, email sau website se adaugă o funcție de stocare, extrem de utilă. Imaginează-ți o carte de vizită cu memorie flash sub formă de stick USB card. Dacă potențialul tău client ar putea să copieze fișierele sale uzuale pe memoria flash, cu siguranță nu va arunca cartea ta de vizită. In plus, dacă pe memoria stick ar fi copiate și diverse materiale promoționale și clipuri publicitare, ar însemna ca acestea vor fi mereu in mâna clienților tăi.

stick usb card
Carte de Vizită tip Stick USB Card

Cartea de vizită este mai mult decât furnizarea de informații de contact. Este o mică reprezentare a companiei. Mulți potențiali clienți au acces zilnic la cartea ta de vizită. Ai nevoie de o carte de vizită care să impresioneze, să te scoată în evidență, să te pună într-o lumină favorabilă. Cartea de vizită este o parte esențială a brandului și ar trebui sa acționeze ca o extensie a vizuală a mărcii companiei. Mai multe aspecte legate de designul unei carți de vizită găsești pe https://99designs.com/blog/logo-branding/how-to-design-business-card/

Lasă un răspuns