Top 3 Idei de Cadouri Corporate

Un top de idei de cadouri corporate este greu de realizat. Preferințele clientilor sunt într-o continuă dinamică. Acordarea de cadouri corporate este importantă și este o modalitate eficientă de a construi o relație de afaceri strănsă cu clienții.

Important în alcătuirea unui top este ca produsul ales să reprezinte compania. Produsul selectat trebuie să fie practic, să fie folosit zilnic, să fie atrăgător și amuzant ca să fie un cadou corporate de succes.

Idei de cadouri corporate utile

idei de cadouri corporate
Idei de Cadouri Corporate

Am ales ca principal criteriu în alcătuirea topului nostru, utilitatea cadoului. Așadar, hai să vedem cele 3 cadouri alese.

1.Power Bank Personalizat

Power bank personalizat
Power Bank Personalizat

Dacă este un buget de publicitate limitat dar se dorește totuși un cadou care să fie apreciat și păstrat mult timp, alegerea unui power bank este o idee bună. Acest gadget vine împachetat, împreună cu un cablu de încărcare, într-o cutie de plastic sau metal care poate fi imprimată cu logo-ul companiei. Clienții vor fi mulțumiți de un cadou foarte util care le încărca telefonul sau tableta.

2 Încarcator wireless personalizat

Încărcător wireless Personalizat
Încărcător wirelss personalizat

Încărcătoarele wireless le permite personelor ocupate să-și încarce dispozitivele mobile ușor. Aceste produse promoționale satisfac criterile de utilitate pe care clienții doresc să le vadă. Acest aspect este foarte important atunci când aflam, conform unui studiu britanic, că 87 % dintre clienți vor păstra încărcătorul peste un an. Nu-i așa că orice companie și-ar dori să ofere asemenea obiecte promoționale ?

Pix USB Personalizat

Pix USB Personalizat
Pix USB Personalizat

Indiferent de tipul companiei, toată lumea are nevoie de pixuri, caiete și alte articole de papetărie. Dar un pix cu memorie flash este un produs promotional multifunctional care se evidențiază în gama de papetărie. Este practic și util, perfect pentru a promova o campanie dinamică. Pixul cu memorie este ergonomic și ușor de mânuit. Unitatea de memorie flash este accesibilă și este susținută de mici compenente magnetice.

Lasă un răspuns