Top 7 Greșeli legate de Afaceri

Am alcătuit un mic top de greșeli legate de afaceri care pot să te ajute în activitatea ta. Unele greșeli sunt preluate din cărți iar altele chiar au fost comise de mine….

  • Izolarea de clienții și concurență – Pot exista exista trei surse sigure de idei excelente pentru orice afacere. Prima este însăși firma ta. A doua sunt clienții iar ultima sunt concurenții tăi. Dacă te izolezi de clienții și de concurenți, așa cum am făcut-o eu mai mult timp, vei rata idei excelente pentru afacerea ta.
  • Izolarea managementului – Calea de la un antreprenor entuziast la un manager obsedat de control este foarte scurtă. Dacă ca manager, te izolezi de firma ta, afacerea ta se poate încheia chiar înainte de a începe.
Greșeli legate de Afaceri
  • Reducerea definitivă la tăcere a angajaților – Dacă vrei să oprești orice inițiativă a angajaților tăi, instaureză un mod dictatorial de a conduce.
  • Îmbogățirea rapidă – Succesul necesită timp, perserverență și multă muncă. Oferă-i afacerii tale timp pentru a crește… Doar dacă firma ta stagnează de prea mult timp, poți să încerci ceva nou.

Cheia succesului este identificăm rapid ce greșeli legate de afaceri comitem

  • Stabilirea unor obiective nerealiste – Obiectivele nerealiste îți afectează credibilitatea. Stabilește obiective realiste care să-ți asigure dezvoltarea afacerii.
  • Reducerea prețurilor – Prețurile mici nu aduc mai mulți clienți. Majoritatea clienților sunt dispuși să cumpere produse mai scumpe dacă au calitatea mai bună sau oferă un confort suplimentar.
  • O strategie de marketing neclară – Compania ta trebuie să ofere un mesaj consistent și clar pe toate fronturile. Nu știi niciodată când și cum va auzi un potențial client de afacerea ta. Un mesaj neclar poate duce la o imagine confuză a firmei tale. Nu vei avea niciodată o a doua șansă de a face o impresie bună. Un mesaj clar care ajunge la potențiali tăi clienți creează și o relație specială cu aceștia dacă mesajul este purtat de exemplu de un obiect promotional inedit.

Lasă un răspuns