Memory Stick Personalizat din Metal cu ReadyBoost

Memory stick personalizat din metal cu ReadyBoost mareste performanta calculatoarelor cu Windows 7,8. Unele modele sunt dintr-un aliaj de aluminiu, sunt modele care au capacitati de 1 -32Gb. Sunt apreciate pentru rezistenta dar si pentru eleganta. Pot fi personalizate prin gravura laser sau serigrafie.

Important este ca o parte dintre modele de stick-uri personalizate suporta USB 3.0. Alte modele de memory stick suporta Windows ReadyBoost . Se mareste performanata calculatoarelor cu memorii flash Windows ReadyBoost. Toti ne dorim calculatoare performante. Cu siguranta acum obiectele promotionale de tip memory stick, te vor ajuta sa invingi concurenta.

Alege dintr-o gama variata de stick-uri personalizate din metal si foloseste-le in campania ta de promovare. Adaugand un obiect promotional la o campanie de marketing direct, iti poti mari rata de rapuns cu pana la 50 %.

Daca folosesti un obiect promotional care stimuleaza interesul, incita si motiveaza, iti maresti rata de raspuns de aproape patru ori fata de situatia in care nu ai folosi obiecte promotionale.

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !