Memory Stick Personalizate

Memory stick personalizate de la cele de tip pix si card USB, la cele din piele sau lemm, au capacitati de 2Gb, 4Gb, 8Gb, 16Gb, 32Gb, 64Gb, 128Gb. Pixurile USB combina doua obiecte promotionale de succes, pixul personalizat si stick-ul USB. Memory stick personalizate din piele sunt ideale pentru manageri. Bratara USB este recomandata daca targetul tau este legat de tanara generatie. Iar brelocul USB impresioneaza prin design-ul si calitatea carcasei.

Memorii USB personalizate din lemn sunt o alegere perfecta daca esti in cautarea unui model distinctiv, atat din punct de vedere vizual cat si tactil. Iar un memory stick personalizat de tipul funny usb flash drive este chiar amuzant. Unele sunt excelente pentru sarbatorile de iarna cum ar fi modelul sub forma de Om de Zapada sau cel sub forma de Mos Craciun.USB-urile din metal sau plastic pot sa fie modele clasice sau de forme subtile, cu mesaje publicitare ingenioase.

Cauciucul ofera posibilitatea de a proiecta propiul model de memory stick personalizat, de o forma relevanta domeniului tau de activitate. Imagineaza-ti un memory stick, o minicopie a produsului tau zilnic in mana clientului tau. Nu-i asa ca vei avea un mesaj promotional mai puternic ?

Cand vei comanda stick-urile USB cu Garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Oferta de Pret pentru Memory Stick Personalizate !