Productia Memory Stick-urilor - Sunt toate Stick-urile Personalizate Produse la fel ?

Piata memory stick-urilor este plina de modele de diferite calitati. Unele sunt excelente dar altele, din pacate, chiar nu au o legatura cu stocarea datelor. Daca doresti o promovare de succes, o calitate buna a obiectelor promotionale este esentiala pentru imaginea brandului. Dorinta de a obtine costuri cat mai mici duce la o scadere drastica a calitatii.

Calitatea cipurilor de memorie din interiorul memory stick-ului - Cipul de memorie NAND Flash este componenta principala, inima memoriei stick. Se diferentiaza prin grade de calitate, viteze de scriere-citire, capacitate de stocare. Am importat intodeauna memory stick-uri cu cipuri NAND noi, de gradul A. Doar cele de gradul A de la un producatori ca Samsung sau Intel au numele producatorului imprimat pe cip.

Din pacate multi furnizori de cadouri corporate, actionand ca intermediari, nu au de ce sa fie interesati de continutul memory stick-urilor. Rezultatul este o slaba calitate atat a stick-urilor USB cat si a campaniilor de promovare.

Fixarea cablajului imprimat (PCB) - PCB este cablajul imprimat pe care il putem gasi in electronice. Are rolul de a sustine mecanic si de a conecta electric un ansamblu de componente electrice sau electronice. Cablajul trebuie montat intr-un mod stabil, fixat in 4 puncte. Din pacate sunt producatori care folosesc lipici la fixarea cablajul. Memory stick-ul se incalzeste si datorita lipiciului cablajul se misca afectand functionarea stick-ului.

Inel din metal versus inel din plastic - Este important ca inelul de la capatul memory stick-ului sa fie din metal si nu din plastic. Un inel din plastic se rupe usor iar stick-ul se pierde de cheile la care a fost agatat. Nu-i asa ca nu ti-ai dori ca clientul sa-si piarda stick-ul promotional pe care l-ai oferit ?

Calitatea imprimarii - Utilizarea indelungata a unui memory stick este greu de evitat. Din aceasta cauza este foarte importanta calitatea imprimarii. Doar cu o calitate buna a imprimarii logo-ul tau va rezista, va fi durabil. De exemplu, la imprimarea pe metal a logo-ului, carcasa metalica este imprimata inainte de asamblarea componentelor memory stick-ului. Acest lucru permite o tratare la cald a carcasei care asigura o rezistenta si o durabilitate marita imprimarii logo-ului. Este necesar un control strict al calitatii imprimarii pentru ca fiecare logo sa fie corect imprimat. Tot din ratiuni legate de costuri, multi producatori nu asigura o calitate buna a imprimarii.

 

Inchiderea etansa a capacului - Carcasa stick-ului de calitate contine doua mici cleme care permite o inchidere etansa a capacului stick-ului. Pentru a reduce costurile sunt producatori care nu folosesc cleme. Capacele nu se inchid etans si se pierd si mai usor. In final, clientul abadoneaza un stick care are capacul pierdut. Nu ai vrea sa te abandoneze si pe tine, nu-i asa ?

 

Calitatea carcaselor din aluminiu. - Memory stick-urile din aluminiu sunt usoare, rezistente. Stick-urile de calitate din aluminiu folosesc aliaj din aluminiu anodizat de inalta calitate. Prin anodizare se imbunatateste comportamentul anticoroziv al aluminiului. Pe de alta parte se desavarsesc si proprietatile estetice, decorative. Sunt anti-praf, usor de curatat si rezistente. Din nefericire exista producatori care folosesc aluminiu impur, netratat. Diferenta este frapanta chiar la o simpla examinare.

 

Grosimea memory stick-ului - Atractivitatea unui stick USB este legata si de grosimea lui. La toti ne place un stick subtire, delicat. Catva milimetri fac diferenta. Memory stick-urile ieftine sunt mai groase cu 1 - 2 mm.

 

Certificare RoHS - Componentele non RoHS sunt mai ieftine. Recomandam sa evitati producatori fara certificare RoHS.

Productia Memory Stick-urilor  Articole USB Personalizate  Memory Stick Personalizat Stick Personalizat

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !