Cum pot sa Instalez Functia Autorun pe Memory Stick-uri ?

Procedura de instalare, de setup Autorun functioneaza pentru o parte dintre memory stick-urile furnziate de Promotional USB. In funcrie de producator, s-ar putea ca aceasta metoda sa nu functioneze pe alte stick-uri USB.

Pentru o descriere a functiei Autorun, vezi mai multe informatii la Servicii Personalizate Memory Stick-uri .

Instructiuni instalare Autorun:

Pasul 1 - Deschide orice editor de text

Pasul 2 - Scrie urmatoarele comenzii:

[AutoRun]

shellexecute=prezentare.ppt

Pasul 3 - Poti sa schimbi fisierul prezentare.ppt de tip PowerPoint dat ca exemplu si sa introduci fisierul tau cu extensia corespunzatore ( un fisier Adorbe cu extensia .pdf, fisiere html cu exensia .html etc. ). Daca denumirea fisierul contine spatii, inlocuieste spatiile cu liniute ( de exemplu prezentare produse.pdf inlocuit cu prezentare_produse.pdf ).

Pasul 4 - Salveaza acum fisierul cu numele Autorun.inf

Pasul 5 - Copiaza fisierul Autorun.inf impreuna cu alte fisiere folosite ca materiale promotionale in radacina, root-ul memory stick-ului

Personalizare eticheta volum stick USB:

Daca se conecteaza memory stick-ul la calculator, acesta apare ca un drive in fereastra " My Computer ". In mod implicit, sistemul de operare asociaza un icon pentru drive-ul corespunzator memory stick-ului.

Incepand cu Windows XP SP3, acest icon poate fi personalizat. De asemenea poate fi adaugata si o eticheta de cateva caractere.

Poti sa personalizezi eticheta volum prin adaugarea la cele doua linii legate de setup Autorun, a inca doua linii:

icon=logo_firma.ico

label=Denumire Produs

Poti sa folosesti ca fisier .ico chiar logo-ul companiei iar ca nume pentru eticheta, denumirea produsului tau sau a firmei. Evident vei atrage atentia clientului tau de fiecare data cand foloseste stick-ul promotional. Sunt sigur ca nu te va uita.

Daca departamentul de IT nu are un fisier .ico pentru logo-ul companie, poti sa-l creezi folosind un program grafic specific pentru icon-uri. Poti incerca programul IcoFX .

Atentie insa ca nu poti folosi un editor grafic standard. Nu functioneaza personalizarea icon-ului doar redenumind fisierul cu extensia .ico.

 Autorun pentru Memory Stick-uri  Articole USB Personalizate  Memory Stick Personalizat

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !