Garantie 10 Ani pentru Memory Stick-uri

Garantia de 10 ani oferita, se refera la schimbarea sau repararea gratuita doar a produselor cu defecte de fabricatie. Garantia nu se acorda produselor, partilor de produs sau componentelor care, in opinia specialistilor nostri, motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, accidentelor sau folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare.

Garantia pe care o acordam pachetelor software se refera exclusiv la integritatea programelor puse la dispozitie pe mediul de stocare. Modificarile de configurare si utilizarea incorecta a produselor software exonereaza vanzatorul de orice raspundere. Utilizarea pachetelor software in afara scopurilor pentru care au fost pregatite, nu pot implica responsabilitatea vanzatorului.

Firma noastra nu isi asuma nici o raspundere privind pierderile de informatie ce ar putea surveni ca urmare a unor defectiuni ci doar obligatia de a remedia aceste defectiuni. Prin urmare, insistam asupra necesitatii salvarii prealabile a tuturor datelor pasibile a fi pierdute.

Garantie 10 Ani pentru Memory Stick-uri

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !