Imprimare Logo Memory Stick USB

- Cum Imprimam Logo-ul tau pe Memory Stick USB ?

Metodele de imprimare logo depind de modelul de stick USB si de materialul din care este confectionata carcasa memoriei stick. In continuare am sa-ti prezint pe scurt metodele de imprimare logo folosite.

- Imprimare Logo prin Policromie - Metoda Ideala pentru Logo-uri sau Grafica din mai multe Culori

Pentru imprimarea prin policromie se folosesc echipamente de ultima generatie in combinatie cu rasini poliuretanice care ofera o excelenta rezistenta si durabilitate imprimarii logo-ului tau.

Dar pentru a te convige singur, solicita acum o mostra de memory stick cu personalizare prin policromie. Mostrele USB pot ajunge la tine in 24 de ore. Avem 5 modele de stick-uri USB care se pot personaliza prin policromie pornind de la deja clasicele card-uri USB pana la stick-urile USB lanterna.

Imprimarea prin policromie este cea mai buna alegere pentru logo-uri sau grafica din mai multe culori, nuante. Este o excelenta metoda pentru a comunica mai mult cu clientii tai. Imagineaza-ti un memory stick personalizat cu o poza a produsului tau zilnic in mana clientului tau. Nu-i asa ca vei avea un impact mai mare fara un cost suplimentar ?

- Gravare Laser Logo pentru Suprafete Dure, Serigrafie pentru Logo-uri cu 1 - 4 Culori

Gravarea laser este o tehnica de inscriptionare logo fara implicarea cernelurilor si culorilor. Gravarea laser este realizata prin intermediul unui echipament special, controlat de calculator, ce emite o raza laser. Caldura generata de aceasta unda laser realizarea gravura logo-ului. Echipamentul special ghideaza fascicolul laser pe linile de contur fine definite de fisierul grafic.

Serigrafia este o tehnica de imprimare pe suprafete plane sau curbe folosind sablone. Serigrafia presupune mai mult etape. Amintesc doar de machetarea si pregatirea graficii, imprimarea efectiva si uscarea imprimarii. Este recomandata pentru logo-uri de 1 - 4 culori fara nuante.

Avem peste 30 de modele de stick-uri USB care pot sa fie gravate prin laser sau personalizate prin serigrafie. Toate au livrare intre 4 - 7 zile. Inainte de a comanda, iti recomand sa ceri si mostre pentru a evalua singur calitatea personalizarii.

Imprimare Logo Memory Stick USB Logo Memory Stick USB

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !