Modele USB

Modele Recomandate de Memory Stick USB

Modelele de memory stick-uri fara capac sunt recunoscute ca fiind cele mai vandute. Avantajul lor este ca utilizatorii nu mai au ce pierde.

 

Toate modele pot sa fie interesante pentru anumite proiecte publicitare. Personal consider ca modele de stick-uri multifunctionale au un mai mare impact si ofera o expunere promotionala mai mare. Sunt interesante modele sub forma de lanterna, ac de cravata, desfacator de sticle, lanyard conferinte sau clipsuri pentru hartie.

 

Modelul functional cel mai reusit este totusi pixul USB. El imbina pefect doua modele de obiecte promotionale de succes, atotputernicul pix promotional si folositorul memory stick.

 

Un alt model pe care-l apreciez mult este memory stick-ul sub forma de card bancar. Este subtire, usor de purtat si poate fi folosit si ca o interesanta carte de vizita care te diferentiaza. Unele modele de card USB au avantajul ca pot fi personalizate si in policromie. Poti sa imprimi o imagine sugestiva domeniului tau de activitate care poate comunica mai mult decat logo-ul tau.

 

De modele de o forma de speciala, ca de exemplu cele in forma de avion, masina, ursulet, te atasezi foarte usor. Expunerea publicitatra este mai mare. Riscul de a le pierde este mult mai mic. Daca au si o capacitate de stocare mare, succesul este garantat.

 Modele USB Pix USB Personalizat  Card USB Personalizat

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !