Servicii Personalizate pentru Memory Stick-uri

Servicii Personalizate pentru Memory Stick-uri

Copiere date - Se pot copia prezentari, cataloage de produse sau orice alt material promotional doresti. Chiar daca doresti sa furnizezi date importante clientilor tai sau doar sa consolidezi mesajul tau promotional, copierea datelor pe memory stick este un concept excelent. Memory stick-ul este mai mult decat un obiect promotional. Este chiar un dispozitiv ingenios de stocare, asa ca se pot copia orice tip de date.

Iata cateva exempe de fisiere care pot sa fie copiate:

 • Cataloage de produse;

 • Brosuri pdf;

 • Prezentari PowerPoint;

 • Clipuri video;

 • Poze, diagrame, scheme;

 • Vouchere electronice;

 • Software;

 • Website-ul companiei.

O buna idee ar fi sa folosesti software-ul USB special. Ai putea sa actualizezi datele sau materiale promotionale copiate pe memory stick chiar daca l-ai oferit deja clientului tau.

Nu ar fi rau daca ai vrea sa copiezi si o aplicatie portabila utila pentru clientul tau. Sunt sigur ca aceasta va fi apreciata de clientul tau. Gasesti o multime de aplicatii folositoare si unele chiar gratuite pe website-ul: PortableApps.com .

Printre cele mai populare aplicatii sunt cele de tipul " Portable Office Software " - Abiword ( compatibil cu Microsoft Word ), OpenOffice ( o alternativa gratuita la Microsoft Office), Sumatra, Foxit PDF Reader ( PDF Viewers ).

Aplicatiile portabile sunt clase software, categorii de programe care pot sa fie rulate direct pe dispozitive portabile ca memory stick-ul sau mp3 player-ul. Programele portabile nu necesita instalare. Pot sa fie programe de email, utilitare sau chiar sisteme de operare.

Protectie stergere date - Daca doresti protectie impotriva stergerii datelor tale de catre utilizatorul final atunci este nevoie de o zona speciala pe memoria USB. Se foloseste flexibilitatea memory stick-ului cu modul de functionare de tip read-only al unei unitati CD-ROM. In momentul in care se foloseste memory stick-ul, vor aparea 2 icon-uri. Primul icon este destinat zonei speciale de tip read-only. Al doilea este destinat memoriei stick standard folosite de utilizatorul final.

Autorun - Permite materialelor tale promotionale copiate pe memory stick sa se lanseze automat cand utilizatorul introduce memoria in portul USB. Daca doresti ca memoria stick sa suporte Autorun, te rugam sa ne informezi pentru a formata corespunzator stick-ul USB.

Daca se foloseste memoria stick ca si un intrument de marketing pentru distribuirea prezentarii companiei, functia Autorun este utila. Se asigura lansarea instantanee a celor mai importante materiale promotionale copiate, in momentul folosirii stick-ului USB. Unele companii folosesc un meniu flash sau html pentru a oferi o navigare confortabila printre datele de pe memoria stick.

Important este faptul ca ultimile versiuni de sisteme de operare, din ratiuni de securitate, au redus suportul oferit functiei Autorun. De-a lungul anilor, pe masura ce stick-urile USB au devenit populare, majoritatea utilizatorilor gasesc usor o prezentare flash fara ajutorul functie Autorun.

Exista companii care din motive de securitate informatica, au facut modificari in retea sau in registrii calculatoarelor pentru a preveni folosirea automata a functie Autorun. Cazurile pe care l-am intalnit insa au fost rare.

Personalizare eticheta volum stick USB. - Acest nume poate fi personalizat la cerere. Numele poate sa contina maxim 11 caractere. Memory stick-ul apare cu acest nume ( ca drive in " My Computer ") cand se introduce in portul USB al calculatorului. Cu siguranta va atrage atentia clientului tau.

Eticheta volum stick USB - este numele asociat memory stick-ul cand acesta se formateaza prima data.

 Servicii Personalizate pentru Memory Stick-uri Articole USB Personalizate Accesorii Personalizate Memory Stick Personalizat Stick Personalizat

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !