Utilizare, Functionare Memory Stick

Memory stick-ul se conecteaza la portul USB al calculatorului. Daca stick-ul USB are un led, acesta incepe sa palpaie indicand functionarea acestuia.

Calculatorul poate sa detecteze noul dispozitiv conectat si sa permita deschiderea device-ului sau lansarea fisierelor de pe stick. Se poate alege optinuea "open" sau "explore". Acum se pot copia fisierele pe memory stick. Scrierea si citirea informatiilor de pe memoria stick se face ca si pe un hard disk.

Cand ai terminat lucrul cu stick-ul USB, deconecteaza-l de la calculator. Daca folosesti Windows, pentru deconectare, da click pe iconita de " Safely Remove Hardware " de langa ceas si apoi va aparea o fereastra " Unplug or Eject Hardware ". Se selecteaza stick-ul USB, apoi se apasa " Stop ". Dupa aceea se poate deconecta stick-ul de la computer.

Iata si cateva recomandari pentru o cat mai buna functionare a memorie stick:

  • Nu incerca sa modifici sau sa desfaci nici o parte a memorie stick;

  • Exista modele de memory stick-uri rezistente la apa dar este bine sa eviti apa;

  • Nu lasa stick-ul sa vina in contact cu solventi, apa sau alt lichid. In cazul in care apa sau alt lichid intra in interior, deconecteaza imediat memoria stick de la calculator. Utilizarea in continuare a stick-ului USB poate duce la soc electric;

  • Nu expune stick-ul USB direct la flacara sau caldura;

  • Nu apropia memory stick-ul de echipamente ce genereaza campuri electromagnetice puternice. Expunerea poate duce la defectiuni sau fisiere distruse.

Utilizare, Functionare Memory Stick Memory Stick Personalizat

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !