Memory Stick-uri Personalizate cu Windows ReadyBoost

Nu toate memory stick-urile suporta Windows ReadyBoost. In oferta noastra de memory stick-uri personalizate avem modele populare care suporta Windows ReadyBoost. Preturile sunt similare cu memoriile care nu suporta aceasta caracterisitca. S-ar putea chiar ca sa fim singurii din Romania care ofera memory stick-uri personalizate cu Windows ReadyBoost.

Windows ReadyBoost este o caracteristica care mareste performanta calculatorelor cu sisteme de operare Windows Vista, Windows 7, 8. Ea permite memoriei flash sa fie folosita ca memorie cache ( o memorie de tip static RAM , o zona temporara de stocare a datelor ). Windows ReadyBoost ofera posibilitatea folosirii unei memorii suplimentare, memoria flash, fara costuri suplimentare si mult mai rapida decat hard disk-ul.

Mai multe informatii despre Windows ReadyBoost gasesti pe website-ul Microsoft.

O consideram o caracteristica foarte importanta pentru stick-urile USB promotionale. Se poate obtine un plus de expunere publicitara deloc neglijabila. Clientul tau va adora stick-ul tau promotional. Va folosi tot timpul stick-ul USB conectat la calculator. Toti ne dorim calculatoare perfomante. Cu siguranta acum clientul tau nu te va uita.

AMemory Stick-uri Personalizate cu Windows ReadyBoost

Cand vei comanda stick-urile USB care au garantie, vei primi un cadou USB.

Cere Acum Oferta de Stick-uri Personalizate !